Liidi tuo potentiaalisia asiakkaita myyjiesi työstettäväksi

Liidi-palvelu tuo henkilökohtaisen myynnin suoraan nettisivuillesi. UraChatin avulla tervehdit jokaista asiakasta ja annat heidän tietää, että tarvittaessa he voivat saada vaivattomasti apua. Kun asiakas pyytää tietoa tuotteista tai palveluista, ystävälliset chattaajamme auttavat ja samalla innostuttavat häntä tarjoamastasi. Chatista saadut tulikuumat liidit välitetään heti asiantuntijoillesi, jolloin he pääsevät tekemään juuri sitä, missä he ovat parhaita.

Näin UraChat kasvattaa liidien määrää

Kun potentiaalinen asiakas haluaa ostaa jotain, hän usein käy vierailemassa useamman eri yrityksen internetsivuilla. Useimmilla yrityksillä nettisivut ovat passiivisia ja jopa tylsiä. Asiakkaan eteen läjäytetään kasa informaatiota ja tämän jälkeen toivotaan, että hän ostaa. Jos asiakkaalla on jotain kysyttävää, hän joutuu joko soittamaan tai täyttämään yhteydenottokaavakkeen. Helpompaa on siirtyä jonkun kilpailijan sivuille. UraChat muuttaa tämän kaiken.

Liidi-palvelu antaa asiakkaalle mahdollisuuden kysyä "tyhmiäkin" kysymyksiä helposti ja nopeasti. Jos jokin on epäselvää tai jokin askarruttaa, on helpompaa kysäistä chatissa kuin jatkaa sopivan tarjoajan etsintää. Tosin sanoen yhteydenoton kynnys madaltuu. Kun näin käy, yhteydenottoja tulee huomattavasti enemmän. Niiden joukossa on kuumia liidejä, jotka on helppo muuttaa kaupaksi.

Chattaajamme kartoittavat potentiaalisen asiakkaan tarpeet ja ottavat hänen yhteystiedot. Nyt asiakas voi lopettaa etsinnän tietäen, että pian hän saa ratkaisun tarpeeseensa. UraChatia hyödyntävä sivusto pääsee kilpailjoiden edelle, koska se tarjoaa ihmisläheistä palvelua jo aikaisessa vaiheessa.


Liidi on helppo ja nopea tapa aloittaa Chat-palvelu

Liidi-palvelu rakennetaan vaatimustesi mukaan yritysilmettä, keskustelujen sisältöä ja tavoitteitasi myöten. Koulutamme teille omat Chat-asiakaspalvelijat ja toimitamme tiedot käydyistä keskusteluista sekä sovituista yhteydenotoista välittömästi. Liidi on uusasiakashankintaa parhaimmillaan - asiakkaanne toiveiden mukaisesti. Saat samalla arvokasta tietoa siitä, mitä verkkosivujesi vierailijat etsivät ja missä he kaipaavat apua.

Riskitön aloitus kokeilujakson avulla

Tarjoamme uusille asiakkaille edullista pilottijaksoa, jonka avulla palvelua kokeilla minimaalisilla riskeillä. Me ylitämme jatkuvasti asiakkaidemme odotukset ja tiedämme, että UraChat on hyvä sijoitus. Siksi haluamme tehdä palvelun kokeilun mahdollisimman helpoksi. Laita viestiä osoitteeseen info@urano.fi tai soita 010 219 5400, niin kerromme lisää. Voit luonnollisesti myös ottaa yhteyttä chatimme kautta.

Tervetuloa Chattaamaan!