Shoppi-palvelu rakentaa luottamusta ja kasvattaa myyntiä. Heti!

Monet asiakkaat tarvitsevat tukea päätöksen tekoon etenkin netissä. Jos apua ei ole heti saatavilla, on helpompi poistua sivulta, kuin ottaa riski ja nähdä vaivaa haluamansa tiedon löytämiseen.

Shoppi-palvelu antaa asiakkaallesi mahdollisuuden keskustella ammattitaitoisen ja ystävällisen asiakaspalvelijan kanssa juuri silloin, kun apua eniten tarvitaan. Yrityksesi on aina valmiina palvelemaan - yhdessä sopimiemme toimintatapojen ja tavoitteiden mukaisesti.

Pysy mukana kilpailussa ja laita asiakaspalvelusi uudelle tasolle. Me vastaamme asiakkaidesi kysymyksiin vähintään 15 sekunnin kuluessa.

Saat Shoppi-palvelun avulla asiakaspalvelun, joka on linjassa edustamasi yrityksen brändin kanssa. Otamme chatissa huomioon tavoitteenne, tarpeenne ja tyylinne. Shoppi lisää kaivatun inhimillisen aspektin sivuillesi. Asiakkaasi ansaitsevat sen.

Riskitön kokeilujakso

Shoppi-palvelulla syvennät asiakassuhdetta tarjoamalla henkilökohtaista, nopeaa ja ystävällistä palvelua kotisivuillasi.

Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen 4 kk:n kokeilujaksosta kiinteään hintaan. Se on sinulle riskitön, edullinen ja helppo budjetoida. Laita viestiä chattiimme tai soita numeroon 010 219 5400. Se tulee olemaan paras päätöksesi pitkään aikaan.

Tervetuloa Chattaamaan!